Vegetarisk pasta med champinjoner och körsbärstomater

Share to pinterest
Vegetarisk pasta med champinjoner och körsbärstomater

En krämig vegetarisk pasta som du lagar på mindre än 20 minuter är den perfekta rätten för när du vill ha något snabbt och enkelt att laga till middag. Denna pasta är full av smak och textur, och den krämiga såsen binder samman allt till en smaskig måltid.

Det bästa med denna pasta är att den är både god och snabb att laga. Det tar mindre än 20 minuter att förbereda och laga, vilket gör den till ett utmärkt val för en hektisk vardagskväll. Så varför inte prova denna krämiga vegetariska pasta idag och upplev en smakupplevelse du sent kommer att glömma!

Portioner

4

Total tid

20

Ingredienser

Instruktioner

  • Förberedelse

    • 1
      Koka valfri pasta enligt anvisning
    • 2
      Skiva champinjoner och tomaterna
  • Tillagning

    • 1
      Stek champinjonerna i smör tills de får lite färg
    • 2
      Ha i tomaterna och stek i ca 2 minuter
    • 3
      Ha i grädde, crème fraiche, soja, sambal oelek, buljong och kryddor
    • 4
      Låt såsen puttra på medelvärme medans pastan kokar klart
    • 5
      Ha i pastan i såsen. Sila inte av pastan utan låt gärna lite pastavatten hänga med i såsen
  • Servering

    • 1
      Servera med finhackad persilja samt riven parmesan