Pulled chicken tacos

Share to pinterest
Pulled chicken tacos

Saftiga och smakrika kycklingtacos gjorda med kycklingbröstfilé, paprika och hickorysås är ett läckert och enkelt middagsalternativ. Kycklingen marinerar i hickorysåsen vilket ger den en rökig och lätt söt smak. Paprikan ger en krispig textur och en frisk smak till rätten.

Dessa kycklingtacos är ett utmärkt alternativ för en snabb och enkel middag som hela familjen kommer att älska. Hickorysåsen ger en unik twist till den klassiska kycklingtacosen och är säker på att bli en favorit i ditt hushåll.

Portioner

0

Total tid

2h

Ingredienser

Instruktioner

  • Förberedelse

    • 1
      Starta ugnen på 175° Celsius (347° Fahrenheit)
    • 2
      Skär paprikan i strimlor
  • Tillagning

    • 1
      Lägg kycklingfilén i en ugnssäker form
    • 2
      Ha på kryddor, olja, paprikan och vattnet
    • 3
      Låt den tillagas på 175° Celsius (347° Fahrenheit) mitt i ugnen i ca 2 timmar
    • 4
      Riv isär kycklingfilén med två gafflar och blanda ihop med paprikan och såsen som finns kvar i ugnsformen
    • 5
      Doppa brödet i kycklingblandningen så den får dra till sig lite av juicen
    • 6
      Stek sedan tortillabrödet i en stekpanna på medelvärme
    • 7
      Fyll brödet med pulled kyckling och riven ost
    • 8
      Vik ihop brödet och stek på bägge sidor tills de får en krispig yta
  • Servering

    • 1
      Servera dina tacos med en salsa