Fudge brownies med snickers

Share to pinterest
Fudge brownies med snickers

Fudge brownies med snickersbitar i är en dröm för alla chokladälskare där ute! Denna läckra kaka kombinerar den lena och mjuka texturen av fudge brownies med den spröda, nötiga och söta smaken av snickers. Resultatet är en smakupplevelse som inte kan jämföras med något annat.

En sak som gör dessa brownies ännu bättre är att de är enkla att göra. Allt du behöver är några vanliga ingredienser som du kan hitta i vilken matbutik som helst, plus några snickersbitar för att ge kakan den extra smaken av nötter och kola.

För att göra dessa fantastiska fudge brownies med snickersbitar behöver du först samla dina ingredienser. Du kommer att behöva mjöl, socker, kakao, bakpulver, salt, ägg, smör och naturligtvis, snickersbitar. Blanda mjölet, sockret, kakao, bakpulver och salt i en stor skål. Smält smöret och rör sedan i äggen. Häll i den torra blandningen och rör om tills allt är väl blandat. Hacka upp snickersbitarna och blanda dem i smeten. Häll smeten i en bakform och baka i ugnen tills brownies är färdiga.

Resultatet blir en fantastiskt smarrig och chokladig brownie med den underbara smaken av snickers. Dessa brownies är perfekta för att bjuda på till en fest eller bara som en godbit till dig själv. Du kan också experimentera med olika typer av choklad eller kola för att ge kakan en annan smak, men det finns inget som slår kombinationen av fudge brownies och snickersbitar.

Portioner

10

Total tid

30 mins

Ingredienser

  • Kola brownies

  • Ganache

Instruktioner

  • Förberedelse av brownies

    • 1
      Starta ugnen på 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit)
    • 2
      Blanda alla torra ingredienser i en skål
  • Tillagning

    • 1
      Smält smöret på låg värme och ha i socker
    • 2
      Ta bort kastrullen från värmen
    • 3
      Ha i ett ägg i taget och vispa med handvisp
    • 4
      Ha i de torra ingredienserna och blanda till en slät smet
    • 5
      Dela snickers chokladen i bitar och ha de i smeten
    • 6
      Häll smeten i en ugnsform med bakplåtspapper
    • 7
      Grädda din brownie mitt i ugnen på 175 (350 grader Fahrenheit) grader i ca 20 minuter. Låt sedan svalna helt.
  • Ganache

    • 1
      Värm upp grädde och ha i chokladen
    • 2
      Ta bort kastrull från värme och låt chokladen smälta in
    • 3
      Ha i smöret och blanda ordentligt tills ganachen blivit slät
    • 4
      Låt svalna helt
  • Servering

    • 1
      När brownie har svanat brer du på ganachen. Toppa med flingsalt och ha i kylen i ca 1h
    • 2
      Låt din brownie vila till dagen efter för bäst konsistens