Blåbär och Hallon Muffins

Share to pinterest
Blåbär och Hallon Muffins

Dessa utsökta blåbärs- och hallonmuffins är den perfekta godsaken för alla tillfällen. Med en mjuk, fluffig insida fylld med saftiga bär och en härlig smuldegstopping kommer de garanterat att bli en favorit bland familj och vänner. Enkla att göra och otroligt tillfredsställande, dessa muffins kombinerar bärens syrlighet med vaniljens sötma och en antydan av smörig godhet. Perfekta till frukost, som mellanmål eller efterrätt, erbjuder de ett underbart sätt att njuta av sommarsmaker året runt.

Portioner

10

Total tid

45 min

Ingredienser

  • Smuldeg

Instruktioner

    • 1
      Starta ugnen på 200°C (392°F).
    • 2
      Blanda ihop ingredienserna för smuldegen och ställ åt sidan.
    • 3
      Vispa ihop ägg och socker tills det blir vitt och fluffigt.
    • 4
      Häll i det smälta smöret och mjölken.
    • 5
      Ha i resterande torra ingredienser och blanda.
    • 6
      Ha sist i bären och blanda.
    • 7
      Häll över smeten i muffinsformar.
    • 8
      Strö över smuldeg.
    • 9
      Baka mitt i ugnen i ca 20-25 minuter.