Blåbär och Hallon Muffins
Share to pinterest
Dessa utsökta blåbärs- och hallonmuffins är den perfekta godsaken för alla tillfällen. Med en mjuk, fluffig insida fylld med saftiga bär och en härlig smuldegstopping kommer de garanterat att bli en favorit bland familj och vänner. Enkla att göra och otroligt tillfredsställande, dessa muffins kombinerar bärens syrlighet med vaniljens sötma och en antydan av smörig godhet. Perfekta till frukost, som mellanmål eller efterrätt, erbjuder de ett underbart sätt att njuta av sommarsmaker året runt.
Portioner
10
Total tid
45 min
Ingredienser
Smuldeg
Instruktioner
- 1Starta ugnen på 200°C (392°F).
- 2Blanda ihop ingredienserna för smuldegen och ställ åt sidan.
- 3Vispa ihop ägg och socker tills det blir vitt och fluffigt.
- 4Häll i det smälta smöret och mjölken.
- 5Ha i resterande torra ingredienser och blanda.
- 6Ha sist i bären och blanda.
- 7Häll över smeten i muffinsformar.
- 8Strö över smuldeg.
- 9Baka mitt i ugnen i ca 20-25 minuter.